Formulier afsluiten
Formulier opnieuw starten

0506 Aanvraag vergunning plaatsen voorwerp op, aan of boven de openbare weg

Voortgang
10%

Informatie vooraf

Let op: velden met een * zijn verplicht

Dit formulier is bedoeld voor het aanvragen van een vergunning voor het tijdelijk plaatsen van voorwerp(en) op, aan of boven de openbare weg of een gedeelte daarvan. Onder voorwerpen moet worden verstaan: container(s), steiger(s), bouwplaats, bouwmaterialen, bouwketen, spandoeken en dergelijke.

Dit formulier dient u minimaal drie weken vóór de ingangsdatum van de plaatsing volledig ingevuld te verzenden naar de gemeente. Het te laat indienen van het verzoek kan leiden tot weigering van de gevraagde vergunning.

Bij uw aanvraag moet een duidelijke situatieschets worden gevoegd waarop is aangegeven waar het voorwerp of de voorwerpen worden geplaatst.

Wat kost het, betalen via iDeal en inloggen met DigiD?

  • aanvraag vergunning plaatsen voorwerp op, aan of boven de openbare weg kost: € 60,00.
  • u moet beschikken over de mogelijkheid tot internetbankieren met behulp van iDeal.
  • houd uw inloggegevens (account) van DigiD bij de hand.

Akkoord, ik betaal via iDeal *

Privacy

De gemeente Goeree-Overflakkee respecteert de privacy van de indiener en verwerkt persoonsgegevens op een zorgvuldige en veilige manier in overeenstemming met de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG). De gemeente gebruikt de ontvangen gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en bewaart deze gegevens niet langer dan noodzakelijk.