Formulier afsluiten
Formulier opnieuw starten

1032 Tweede parkeervergunning bewoners parkeerzones aanvragen

Voortgang
9%

Informatie vooraf

Let op: velden met een * zijn verplicht

Een tweede parkeervergunning bewoners wordt alleen verstrekt voor de parkeerzones in Dirksland en Middelharnis. Voor de parkeerzone in Goedereede wordt per adres maximaal één vergunning verstrekt. 

Bijlagen

Bij deze aanvraag moet worden gevoegd:

  • kopie huur- of koopcontract woning of een ander document waarmee u kunt aantonen dat u binnen een parkeerzone van Middelharnis of Dirksland gaat wonen;
  • kopie kentekenbewijs als het een eigen auto betreft, óf kopie huur- of leasecontract als een huur- of leaseauto betreft, óf werkgeversverklaring als het een auto van de zaak betreft.

Als deze aanvraag dient ter vervanging van een bestaande vergunning, moet u de eerder verstrekte parkeerkaart bij de gemeente inleveren voordat deze aanvraag in behandeling kan worden genomen. Voor de periode zonder parkeerkaart kunt u bij de balie in het gemeentehuis een tijdelijke parkeerkaart aanvragen.

Kosten

De kosten van een tweede parkeervergunning bewoners parkeerzone (of vervanging daarvan) bedragen € 129,00.

Om een tweede parkeervergunning bewoners parkeerzone (of vervanging daarvan) online aan te vragen, moet u beschikken over de mogelijkheid tot internetbankieren met behulp van iDeal.

Privacy

De gemeente Goeree-Overflakkee respecteert de privacy van de indiener en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk.

DigiD en iDeal

DigiD logo

Klik op 'Volgende stap' om in te loggen met uw DigiD.