Formulier afsluiten
Formulier opnieuw starten

0125 Achterhalen nabestaanden begraafplaats Herkingen

Voortgang
7%

Vooraf

Achterhalen nabestaanden begraafplaats Herkingen

Gemeente Goeree-Overflakkee wil graag haar begraafplaatsadministratie aanvullen met de juiste informatie. Dat is belangrijk omdat we zo de rechthebbenden/belanghebbenden van een graf snel kunnen bereiken als dat nodig is. Bijvoorbeeld als er sprake is van stormschade. Of bij het aflopen van een graftermijn.

 

Vul daarom alstublieft dit registratieformulier in

Vult u aub zo veel mogelijk de gevraagde informatie in. Weet u iets niet of niet zeker? Geef dit dan in het antwoord aan. Is het graf van een overleden familielid? Dan vragen we u, als dat mogelijk is, om dit vooraf te bespreken met de overige familieleden.

Uw antwoorden verwerken we in onze administratie. 

 

Gegevens over het graf

De (volledige) naam van de overledene, het grafnummer, de datum van overlijden en de locatie van het graf kunt u terugvinden via www.grafzoeken.nl/#/1924.

 Als u een grafakte of bevestigingsbrief heeft, dan vragen wij u deze bij de hand te houden.

Vragen

Heeft u nog vragen? Kijk dan eerst bij de “Veelgestelde vragen”. Staat uw vraag daar niet bij? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Privacy

De gemeente Goeree-Overflakkee respecteert de privacy van de indiener en verwerkt persoonsgegevens op een zorgvuldige en veilige manier in overeenstemming met de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG). De gemeente gebruikt de ontvangen gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en bewaart deze gegevens niet langer dan noodzakelijk.