Formulier afsluiten
Formulier opnieuw starten

0301 Bewijs van uitschrijving wegens emigratie aanvragen

Voortgang
11%

Informatie vooraf

Bij de gemeente Goeree-Overflakkee kost een bewijs van uitschrijving € 8,80. Dit bedrag moet bij verzending van dit formulier worden voldaan via iDeal.

Let op: Het is bij de gemeente niet meer mogelijk om na de dag van vertrek een bewijs van uitschrijving te verstrekken met vertrekgegevens. U kunt dit tegelijkertijd met de aangifte van het vertrek naar het buitenland nog wel aanvragen. Na de vertrekdatum kunt u een bewijs van uitschrijving alleen verkrijgen bij één van de RNI-loketten. Deze loketten vindt u bij de gemeenten Alkmaar, Almelo, Amsterdam, Breda, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Goes, Heerlen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Terneuzen, Utrecht, Venlo en Zwolle.

Privacy

De gemeente Goeree-Overflakkee respecteert uw privacy en zorgt er voor dat de persoonlijke informatie die in dit formulier wordt vermeld altijd vertrouwelijk en conform de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk.

DigiD

DigiD logo

Klik op 'Volgende stap' om in te loggen met uw DigiD.