Formulier afsluiten
Formulier opnieuw starten

0100 Uittreksel burgerlijke stand aanvragen (buitenland)

Voortgang
6%

Algemene informatie

Let op: velden met een * zijn verplicht

Een uittreksel (afschrift) burgerlijke stand bevat gegevens over geboorte, overlijden, huwelijk, partnerschap of echtscheiding en kan alleen worden afgegeven door de gemeente waar de gebeurtenis in de registers van de burgerlijke stand is geregistreerd.

Let op dat u het juiste uittreksel aanvraagt: een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) bevat persoonsgegevens, zoals naam, adres en woonplaats. U vraagt dit uittreksel aan bij de gemeente waar u woont.

Als u niet zeker weet welk uittreksel u nodig hebt, kunt u dat navragen bij het Klant Contactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0187.

Privacy

De gemeente Goeree-Overflakkee respecteert uw privacy en zorgt er voor dat de persoonlijke informatie die in dit formulier wordt vermeld altijd vertrouwelijk en conform de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk.

DigiD en iDeal

DigiD logo

Om een Uittreksel of afschrift burgerlijke stand online aan te vragen moet u inloggen met uw DigiD en beschikken over de mogelijkheid tot internetbankieren met behulp van iDeal.

Een Uittreksel burgerlijke stand kost € 15,70.

Klik op 'Volgende stap' om in te loggen met uw DigiD.

Klik op 'Volgende stap' om in te loggen met uw DigiD.